Relatietherapie

Ben je de verbinding kwijt met je partner?
Voelt het niet meer vanzelfsprekend om je uit te spreken of aan te geven waar jij behoefte aan hebt?
Is er een gevoel van onveiligheid tussen jullie op het moment dat je spreekt over wat je kwetst?
Of ben je al gestopt met uitreiken en te delen hoe het met jou is.

In een (liefdes)relatie worden vele dansen gedanst.
Om in deze metafoor te blijven kun je je afvragen of je dezelfde dansrichting staat, je dezelfde dans danst of dat jullie gestopt zijn met bewegen.

Samen dansen vraagt de bereidheid om aanwezig te zijn, te kijken, te voelen, te volgen, te leiden en je over te geven aan het ritme van de dans. Op dat moment kan er chemie ontstaan.

Relatietherapie kan helpen om jullie patronen te doorbreken, zowel individueel als de patronen die jullie in je relatie hebben ontwikkeld. Je leert weer begrip voor elkaar te ontwikkelen en de communicatie tussen jullie weer op gang te brengen. Zo dat er opnieuw ruimte ontstaat voor verbinding en intimiteit.

Werkwijze

Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik hier. In mijn begeleiding vind je elementen terug uit Gestalt therapie,  EFT (emotionally focused therapy) en systemisch werk.

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Tarieven

Kennismakingsgesprek is gratis (30 min)
Intake en volgende sessies 120 euro (75 min)

Relatie therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht je tussendoor ook individueel sessies willen doen, dan geldt het individuele tarief van 85 euro per sessie. Bij een aanvullende verzekering wordt door de meeste zorgverzekeraars een deel vergoed.

Meer over relatietherapieNeem contact op