Relatietherapie

Ben je de verbinding kwijt met je partner? Kun je elkaar niet meer bereiken daar waar je elkaar eerst zo goed verstond?
Je kunt om verschillende redenen het contact met elkaar of met jezelf in je relatie kwijt raken. Dit kan een eenzaam gevoel geven of juist opstandig maken of ontevreden.
Wat gebeurt er in jullie relatie? Zijn jullie elkaar ergens onderweg kwijt geraakt?
Op het moment dat je er samen niet goed uitkomt en die wens is er wél, kan het fijn zijn om onder begeleiding te onderzoeken waar jullie in verstrikt zijn geraakt. Waar loop je iedere keer in vast of op stuk.
Relatietherapie kan helpen om inzicht te krijgen in de patronen die jullie samen hebben ontwikkeld.  En de patronen die jij zelf hebt ontwikkeld in je relatie met je partner. Relatietherapie betekent dat je bereid bent hiernaar te kijken. Je leert weer naar elkaar te kijken, te luisteren, mee te voelen.
Zo dat er opnieuw ruimte ontstaat voor verbinding en intimiteit.

Werkwijze

Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik hier. In mijn begeleiding vind je elementen terug uit Gestalt therapie,  EFT (emotionally focused therapy) en systemisch werk.

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Tarieven

Kennismakingsgesprek is gratis (30 min)
Intake en volgende sessies 120 euro (75 min)

Relatie therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht je tussendoor ook individueel sessies willen doen, dan geldt het individuele tarief van 85 euro per sessie. Bij een aanvullende verzekering wordt door de meeste zorgverzekeraars een deel vergoed.

Meer over relatietherapieNeem contact op