Relatietherapie

Ben je de verbinding kwijt met je partner? Kun je elkaar niet meer bereiken daar waar je elkaar eerst zo goed verstond?
Je kunt om allerlei redenen het contact met elkaar of met jezelf in je relatie kwijt raken. Dit kan een eenzaam gevoel geven of je juist opstandig maken of ontevreden.
Wat gebeurt er in jullie relatie? 
Op het moment dat je er samen niet goed uitkomt en die wens is er wél, kan het fijn zijn om onder begeleiding te onderzoeken waar jullie in verstrikt zijn geraakt. 
Relatietherapie kan helpen om inzicht te krijgen in de patronen die jullie samen hebben ontwikkeld.  En de patronen die jij zelf hebt ontwikkeld in je relatie met je partner. Relatietherapie vraagt bereidheid om hiernaar te kijken en je ervoor te openen.
Zo dat er opnieuw ruimte ontstaat voor verbinding en intimiteit.

Werkwijze

Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik hier. In mijn begeleiding vind je elementen terug uit Gestalt therapie,  EFT (emotionally focused therapy) en systemisch werk.
Relatiebegeleiding doe ik alleen en samen met mijn partner Erik van Luyn (zie ook manzijn.nl)

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Tarieven

Kennismakingsgesprek is gratis (30 min)
Intake en volgende sessies 125 euro (75 min)
Begeleiding door Erik en Carin  175 euro  (90 min)

Relatie therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht je tussendoor ook individueel sessies willen doen, dan geldt het individuele tarief van 95 euro per sessie. Bij een aanvullende verzekering wordt door de meeste zorgverzekeraars een deel vergoed.

Meer over relatietherapie neem contact op