Therapie

Het leven beweegt, beweeg je mee?

Soms loop je vast in het leven, wat heb je nodig om weer in beweging te komen?  Trauma’s, groot of klein, laten sporen achter in ons lichaam en in onze manier van doen en denken. Ongemerkt zijn er patronen ontstaan die aanvankelijk hielpen om oude pijn niet meer te voelen. Tegelijkertijd zetten we daarmee een deel van onszelf vast. Onverwerkte zaken verdwijnen niet vanzelf. Misschien vragen ze je aandacht op een indirecte manier zoals het ervaren van spanning, irritatie, wantrouwen, onzekerheid of stress op momenten dat je het niet verwacht.

In therapie werken we vanuit het hier en nu, waar loop je in je huidige leven tegenaan?
Ik ben opgeleid in de Gestalt en psychosynthese therapie.
Dat houdt in dat er veel aandacht is voor de manier waarop jij in relatie met jezelf en je omgeving staat. Die relatie uit zich in gedachten, gevoelens en handelingen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het lichaamsgericht werken (lichaamswerk, danstherapie, somatic experience).

Mijn ervaring is dat het lichaam heel goed weet wat er geheeld wil worden. Door aandacht te geven aan lichamelijke sensaties kom je dichter bij je emoties. Je krijgt weer toegang tot je eigen lichaam. Verbinding tussen hoofd en lichaam wordt hersteld en het hart durft zich weer te openen.

Werkwijze

Ben je benieuwd of deze vorm van therapie passend is voor jou, neem dan gerust contact met me op via de mail of telefonisch, of lees meer over mijn werkwijze.
Ik werk met een kennismakingsgesprek, zowel voor jou als voor mij om te kijken of er een klik is en ik jou kan begeleiden in je hulpvraag.

Relatietherapie

Wil je specifiek vragen onderzoeken die tussen jou en je partner spelen? Wees welkom en kom met z’n tweeën. Juist elkaar te zien ‘werken’  in bijzijn van een derde geeft je veel inzicht in welke patronen jijzelf en jullie samen verstrikt zijn geraakt.

Meer over relatietherapie

Tarieven

Kennismakingsgesprek   :    gratis.
Intake en overige sessies :   95 euro   ( 75 min.)
Relatietherapie                  :   125 euro ( 75 min.)
Kiezen jullie voor begeleiding zowel door mijn partner, Erik van Luyn en mij, dan is het tarief 175 euro.

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.
Relatietherapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.
Wil je coaching in het kader van werk of re-integratie naar werk, dan geldt er een zakelijk tarief op basis van een offerte.

Meer informatie