Carin

Verwondering is het begin van alle filosofie
Plato

IMGP2951flyNieuwsgierigheid heeft mij veel gebracht in het leven. Het bracht me in contact met diverse mensen en werkvelden. In die verscheidenheid ligt ieders eigenheid en kracht, juist dat raakt mij iedere keer opnieuw.
Ik geloof erin dat er verschillende manieren zijn om bij je kern te komen en de verbinding met je ziel te ervaren. Voor mij zijn zowel stilte als beweging belangrijk, maar ook spelen en serieus zijn. Levenskunst op je eigen wijze.
Van cursisten of cliënten hoor ik regelmatig, dat ik een veilig, ontspannen kader schep en daarbinnen, ruimte voor ieders eigenheid bied.
Ik begeleid je graag in het onderzoeken van wat je belemmert om vrijuit te leven en te bewegen. Hoe jij je opnieuw kunt verbinden met je potentieel, je kunt verrijken met je werkelijke flow.

Naast mijn werk ben ik partner en moeder van twee volwassen zoons. Na de middelbare school heb ik gekozen voor een opleiding in het onderwijs. Later kwam ik erachter dat ik liever mijn eigen lessen maak. Middels dans heb ik de weg teruggevonden naar wat mij beweegt. De afgelopen jaren heb ik  diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van trauma, lichaamswerk en dans en sinds 2007 heb ik een eigen praktijk.
De 4 jarige opleiding aan het Boswijk instituut tot psychosociaal therapeut, bracht verbinding en verdieping in mezelf en mijn werk. De opleiding ACT (acceptance & commitment therapy) was een verfrissende en inspirerende aanvulling. In mijn begeleiding vind je elementen uit psychosynthese, Gestalt, ACT, mindfulness, lichaamswerk, somatic experiencing en danstherapie.

Welkom!