Lichaamsbewustzijn

DE WERELD IN JEZELF    

een lichaamsgerichte reis door innerlijk landschap

De focus ligt op het beter leren kennen van je innerlijke wereld en hoe je die in contact brengt met de buitenwereld. Over het waarnemen van gevoelens, emoties, gedachten en fysieke sensaties.
Dat doen we via dans&beweging, lichaamsgerichte oefeningen, ACT (acceptance en commitment therapy) en reflectie momenten.

Erkennen van wie je bent en wat je voelt
Trouw zijn aan jezelf ongeacht wat je omgeving daarvan denkt of zegt.
Dat is voor de meeste mensen niet zo eenvoudig. Hoe ga je om met schuldgevoel, please gedrag, je onzichtbaar maken of jezelf overschreeuwen?
Stilstaan en reflecteren op wat er bij jou speelt en daar uiting aan geven, creëert ruimte. Ruimte die je nodig hebt om er in te ontspannen en te oefenen met nieuw gedrag.
Doorgaande groepen zijn bij uitstek geschikt als je regelmatig de tijd wilt nemen voor zelfonderzoek en reflectie. Daarbij is het werken in een groep verrijkend, je leert met en van elkaar, spiegelt en steunt.

Nieuwe DOORGAANDE GROEP start 2023
Groepsgrootte max. 4 deelnemers.
Data:  donderdag 2 en 23 februari, 16 maart, 13 april, 1 en 22 juni 2023
Tijd: 13.30-16.30 uur
Locatie: Het Eemklooster
Kosten: € 380,-

DOORGAANDE GROEP
DE WERELD IN JEZELF IN BEWEGING

In deze cursus ligt het accent jouw beweging en expressie vanuit je persoonlijke thema’s en patronen. Zichtbaar maken in dans&beweging in combinatie met reflectie in woord en beeld.
2023: donderdag 19/1 – 16/2 – 23/3 – 20/4 – 11/5 – 8/6
Kosten 2023 : € 380,- (6 bijeenkomsten)

Meer over lichaamswerkNeem contact op

Overig aanbod