Vervolgcursus Leven in je Lijf

Kaart wordt geladen...

Datum: 12 mei 2017
Tijd: 09:00 - 12:00

Locatie
Het Eemklooster


In het kort:
In de vervolgcursus ga je onderzoeken hoe de ervaringen die je in de verschillende fases van je leven hebt opgedaan, invloed hebben op hoe je nu in het leven staat.
In de basiscursus lag het accent op de lichaamssegmenten en het verkennen van die specifieke lichaamsgebieden. De vervolgcursus is qua opzet identiek, echter in deze cursus gebruiken we de karakterstructuren om meer inzicht te krijgen in waar de door jou ervaren spanning voor staat en hoe die is ontstaan.

Gedurende de cursus ga je steeds meer herkennen op welke manier jouw unieke levensgeschiedenis in jouw lichaam terug te vinden is, hoe jouw karakter zich gevormd heeft; met de belemmeringen, valkuilen en de kwaliteiten ervan.

Je gaat ontdekken hoe jouw specifieke reacties op anderen hun oorsprong hebben in je levensgeschiedenis. En je kunt ook gaan ervaren dat je oorspronkelijke levendigheid en spontaniteit, die soms verloren lijkt te zijn gegaan, teruggewonnen kan worden door opnieuw contact te maken met jouw eigen levensenergie. Dit vergroot de kwaliteit van het contact met andere mensen.

 Voor meer informatie kun je kijken op: www.jedans.nl / www.leveninjelijf.nl
In de maand mei en juni kun je deelnemen aan een verkorte versie van de cursus. We behandelen iedere cursusdag één karakterstructuur ( schizoïde, orale, psychopathische, symbiotische,masochistische en rigide structuur). De zevende ochtend staat in het teken van integratie en evaluatie.Data:   12 en 19 mei, 2, 9, 16, 23 en 30 juni 2017
Tijd:  9.00-12.00 uur
Kosten: 245 euro

Voor wie: Als je eerder de basiscursus heb gevolgd of een vergelijkbare cursus lichaamswerk hebt gedaan.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.